lavender ammireeqa

Search This Blog

Friday, April 1, 2011

sakit....(*_*)

sedih nye lh rasa ari ni...dah lh sakit telinga.....dah nak dekat seminggu saku sakit telinga ni...semalam bru je g H.K.L. ngn orang tersayang....mane tak nye dye risau,cz aku asyik cakap sakit je,setiap kali aku ngn dye kua...tp jangan isau lau telinga ni sakit kejap je...arap2 cepat lh sembuh,sebab nye aku dah x larat nk menahan kesakitan nye....g hospital pun cam xd perubahan pun,cam lg sakit pun ad gak...erhmmmmm....npe x baik2 lg telinga ni???arap2 baik lah ngn secepat mungkin,cz sakit telinga ni menyebabkan aku seperti menggunakan 1 telinga sahaja untuk mendengar...lau lah korang jadi cam aku,ape korang buat????hehehehe...nasib baik x pekak lagi...

dah lah korang...penat pulak cite sal sakit telinga aku ni....korang mesti pelik,sakit telinga pun nk tulis dalam blog gak ke????heheheh.....saje je nk wt story tentang sakit telinga yang dialami oleh diri ku sendiri....hahahaha....paling penting thanks untuk MY LOVE....cz amik berat ttg aku....love you so damn n infinity.....

~dada-tata~

awak , lepas dah baca , jangan lupa LIKE taw .

2 comments:

  1. erhmmm..yunk ni an an...suka cgt nk wt b risau... ~ uhuhuhuh...

    ReplyDelete
  2. b jgn lh isau k...yunk xkan ape2 k...

    ReplyDelete